Project Manager

Namens onze opdrachtgever REACT BV in Amsterdam is MintSearch op zoek naar een ervaren Project Manager.

Bedrijfsprofiel van de opdrachtgever:

REACT (www.react.org) is een internationale organisatie met als doelstelling het bestrijden van namaakhandel namens de ruim 300 aangesloten leden, voornamelijk toonaangevende merkproducenten. 

REACT BV is onderdeel van de coöperatieve vereniging REACT, opgericht in 1991 door de Kamer van Koophandel in Amsterdam. Sindsdien is het gegroeid tot een organisatie met kantoren, vertegenwoordigers en partners in meer dan 95 landen wereldwijd.

De leden zijn nationaal en internationaal opererende bedrijven en vertegenwoordigen voor het overgrote deel bekende merken die regelmatig door namaakhandel worden gedupeerd. Bij REACT werken naast opsporing- en ondersteunende dienstverleners ook projectmanagers en juristen.  
Er wordt nauw samengewerkt met bijvoorbeeld internationale politie- en douane autoriteiten en andere opsporingsinstanties. Voor de bestrijding van online en digitale namaakproducten worden IT specialisten ingeschakeld.


Op het (hoofd)kantoor van REACT in Amsterdam is een vacature voor een ervaren Project Manager.


Wat houdt de functie van Project Manager in?

 • Je houdt je bezig met de administratie, verwerking en beheer van uiteenlopende zaken die binnenkomen via de opsporingsactiviteiten
 • Je communiceert tijdig en zorgvuldig naar de leden, partnerorganisaties en andere externe partijen en bent aanspreekpunt voor collega’s gedurende de loop van het project. 
 • Door de verscheidenheid en sterke reputatie van de REACT leden ligt de kwaliteitslat hoog wat betreft de communicatievaardigheden, nauwkeurigheid van project beheer en serviceniveau naar de leden die de kandidaat Project Manager in staat moet zijn te bieden. 

Eigenschappen van de kandidaat die we belangrijk vinden:

 • je bent proactief
 • kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken
 • stressbestendig en flexibel 
 • je weet van aanpakken weet
 • servicegericht
 • groot probleemoplossend vermogen 
 • werk- en denkniveau op HBO/WO niveau
 • minimaal  3 jaar relevante ervaring op het gebied van project administratie en – management
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift
 • beheersing van andere talen is een pré
 • kennis van en ervaring met Office en – zo mogelijk – MS Dynamics


 Wat biedt REACT?

Een uitdagende en sociaal-maatschappelijk relevante rol in een internationale omgeving met afwisselend werk. 

Naast het werk in Amsterdam en contacten met REACT collega’s op dit kantoor en de internationale vestigingen en partnerorganisaties over de hele wereld zijn er ook regelmatig trainingen in binnen- en buitenland voor instanties zoals politie en douane, die georganiseerd en bijgewoond worden.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband), een voordelige pensioenregeling en op termijn een eindejaar bonus.

Je begint met een tijdelijk contract, maar bij gebleken geschiktheid wordt een vast contract geboden.

De organisatie groeit sterk en biedt ook uitstekende doorgroeimogelijkheden of opties voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van relevante kennis en vaardigheden.

De werksfeer bij REACT is goed, informeel en dynamisch door de verscheidenheid aan projecten, kantoren, collega’s en partijen waarmee samengewerkt wordt.

Interesse en solliciteren?

Wil je snel aan het werk en herken je je in het profiel? Reageer dan door je CV met een korte motivatie te sturen naar manuela@mintsearch.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manuela Willemsen-Lantos via +31652055672 die voor REACT deze vacature invult.

MintSearch is specialist in Recruitment & Search en koppelt op een professionele en effectieve wijze de juiste persoon aan de juiste vacature. Wij zijn de betrouwbare partner bij het invullen vinden van kandidaten op het gebied van IT, techniek, management, operations en finance (www.mintsearch.nl).

Solliciteer direct via:

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, rtf, txt, otf, Max. bestandsgrootte: 1 GB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.