Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar specialisten en ervaren managers met een achtergrond in bijvoorbeeld sales, marketing, consultancy, legal, pharma, ICT, finance of communicatie/media.

Hun bedrijven zijn in deze branches werkzaam of zij zoeken een specialist die de organisatie kan versterken.
Opdrachten worden uitgevoerd via executive search ofwel headhunting, online sourcing en werving en selectie, afhankelijk van de wensen en type vacature.

Reacties van klanten:

“Zorgvuldig en goed relatiemanagement, tijdige en open communicatie.”

“Uitstekende kwaliteit in search & recruitment met persoonlijke aandacht, snelheid en resultaat.”

Bij voorkeur werken wij met exclusieve opdrachten waarbij wij gedurende de lead-time geen zoekopdrachten voor concurrerende bedrijven met soortgelijke functies aannemen.

Waarom MintSearch?

  • onpartijdige specialist met toegevoegde expertise bij reorganisaties en het implementeren van nieuwe organisatie structuren.
  • ervaringsdeskundige die in geloofwaardigheid en argumentatie net een stapje verder kan gaan dan uzelf
  • creatief en innovatief in search
  • door actueel en professioneel netwerk snel de beste kandidaten in kaart
  • succesvol track record in het invullen van complexe vacatures

Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor deeltrajecten van recruitment zoals research, opleveren shortlists, selectie & assessments of sourcing. Daarnaast verzorgen wij in-house (interim), HR/recruitment opdrachten en recruitmenttrainingen.

Om (vrijblijvend) te bespreken wat MintSearch voor u kan doen, kunt u ons bellen op nummer +31 6 52055672 of mailen via info@mintsearch.nl.

Neem contact op