Over MintSearch

IMG_0363Opgericht door Manuela Willemsen-Lantos, een professional die met veel enthousiasme én oprechte interesse in mensen al meer dan 10 jaar succesvol is in executive search & recruitment.
Kennis van uiteenlopende functiegebieden, (HR) management expertise en een innovatieve en creatieve aanpak zijn daarbij essentieel.

Achtergrond Manuela:
Afgestudeerd als jurist Nederlands Recht startte ze haar loopbaan bij Reed Elsevier. Eerst in commerciële rollen en later als Business Unit Directeur en MT-lid van een bedrijfsonderdeel dat zich bezig hield met strategische (online) marketing en communicatie.

Het aansturen van een multidisciplinair team, de verantwoordelijkheid voor strategie en beleid, het managen van business partners, reorganisaties, fusies en overnames op BU en (internationaal) bedrijfsniveau maken haar een deskundige allround gesprekspartner.

Aanvullend op deze ervaring volgde de specialisatie in HR en in het bijzonder executive search en (online) werving en selectie. Binnen dit vakgebied is Manuela al ruim 10 jaar actief als zelfstandige HR business partner voor het bedrijfsleven en de advocatuur.
Afhankelijk van de opdrachten wordt samengewerkt met gespecialiseerde executive search kantoren en online recruitment bureaus.

Nieuwsgierig geworden en interesse om te weten wat MintSearch voor u kan betekenen?

Wij horen graag van u!

Neem contact op