Over MintSearch

IMG_0363Met de oprichting van MintSearch kan ik, Manuela Willemsen-Lantos, mijn oprechte interesse in mensen inzetten voor executive search & recruitment.


Ervaring in en kennis van uiteenlopende functiegebieden, HR- en  management expertise gecombineerd met een innovatieve, doortastende en creatieve aanpak zijn daarbij essentieel.

Mijn achtergrond:
Afgestudeerd als jurist in Rotterdam, startte mijn loopbaan bij Reed Elsevier / RELX, een internationaal bedrijf op het gebied van media- en informatietechnology. Na een commerciële rol was ik Business Unit Director en MT-lid van een bedrijfsonderdeel dat zich bezig hield met complexe strategische (online) marketing en communicatie.

Het aansturen van een multidisciplinair team, de verantwoordelijkheid voor strategie en beleid, het managen van stakeholders, reorganisaties, fusies en overnames op (internationaal) bedrijfsniveau maken me een deskundig allround gesprekspartner voor mijn opdrachtgevers.

Aanvullend op deze ervaring volgde verdere specialisatie in HR en in het bijzonder executive search en (online) werving en selectie. Dit was en blijft het aspect van mijn werk waar mijn passie naar uit gaat.
Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar actief als zelfstandige HR Business Partner voor het bedrijfsleven waarbij headhunting en recruitment speerpunten zijn – vaak in combinatie met het sparren met opdrachtgevers over de organisatie en functies.

Deze ervaring zet ik graag in om de juiste mensen voor uw organisatie te vinden.
Ook ben ik beschikbaar voor interim opdrachten op het gebied van organisatie en management advies, corporate search & recruitment, hulp bij CV opstellen, LinkedIn profiel optimaliseren en loopbaanbegeleiding.

Nieuwsgierig geworden en interesse om te weten wat MintSearch voor u kan betekenen?

Ik hoor graag van u via +31652055672 of manuela@mintsearch.nl!

Neem contact op