Administratief medewerker

Namens onze opdrachtgever REACT BV in Amsterdam is MintSearch op zoek naar een ervaren en enthousiast administratief medewerker. De functie is voor 4-5 dagen per week met werktijden in overleg.

Bedrijfsprofiel van de opdrachtgever:

REACT (www.react.org) is een internationale organisatie met als doelstelling het bestrijden van namaakhandel namens de ruim 300 aangesloten leden, voornamelijk toonaangevende merkproducenten.

REACT BV is onderdeel van de coöperatieve vereniging REACT, opgericht in 1991 door de Kamer van Koophandel in Amsterdam. Sindsdien is het gegroeid tot een organisatie met kantoren, vertegenwoordigers en partners in meer dan 95 landen wereldwijd.

De leden zijn nationaal en internationaal opererende bedrijven en vertegenwoordigen voor het overgrote deel bekende merken die regelmatig door namaakhandel worden gedupeerd. Bij REACT werken naast opsporing- en ondersteunende dienstverleners ook projectmanagers en juristen.  Er wordt nauw samengewerkt met bijvoorbeeld internationale politie- en douane autoriteiten en andere opsporingsinstanties. Voor de bestrijding van online en digitale namaakproducten worden IT specialisten ingeschakeld.

De vacature voor Administratief Medewerker is ontstaan op het kleinschalige (hoofd)kantoor (15 werknemers) van REACT wat gevestigd is aan de Amstelveenseweg te Amsterdam.

Wat houdt de functie in?

 • De administratief medewerker heeft een spilfunctie in de organisatie. Hij of zij is een aanspreekpunt voor klanten en collega’s.
 • De werkzaamheden bestaan veelal uit licht financieel werk, facturen aanmaken, debiteurenbeheer, het beantwoorden van de telefoon en email en andere administratieve taken.
 • Door de hoge eisen de die leden aan de organisatie stellen is het van belang dat de kandidaat in staat is op het gewenste niveau met leden en dergelijke instanties te kunnen communiceren.
 • Het is ook noodzakelijk dat hij of zij secuur en precies is maar ook van aanpakken weet en een proactieve werkhouding heeft.
 • Gezien het internationale karakter van de organisatie is goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (minimaal vwo-niveau) een must.
 • Vanzelfsprekend kun je zelfstandig en zorgvuldig met een goed werktempo werken.

Samenvattend vinden wij de volgende eigenschappen van de kandidaat belangrijk:

 • Je bent nauwgezet en klant- en servicegericht
 • je weet van aanpakken weet
 • een proactieve en flexibele houding
 • communicatief sterk en goede sociale vaardigheden
 • werk- en denkniveau op minimaal MBO niveau
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • kennis van en ervaring met Office
 • kennis van en ervaring met Multivers (Unit4) en/of MS Dynamics is een plus
 • minimaal  3 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie is een plus
 • bij voorkeur wonend in Amsterdam of omgeving


 Wat biedt REACT?

Een uitdagende functie in een internationale omgeving met afwisselend werk en sociaal-maatschappelijk relevantie.

Naast het werk in Amsterdam en contacten met REACT collega’s op dit kantoor zijn er ook contacten met de internationale vestigingen en partnerorganisaties over de hele wereld.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband), een uitstekende pensioenregeling en op termijn een eindejaar bonus.

Je begint met een tijdelijk contract, maar bij gebleken geschiktheid behoort een vast contract tot de mogelijkheden. De organisatie groeit sterk en biedt ook uitstekende doorgroeimogelijkheden of opties voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van relevante kennis en vaardigheden. De werksfeer bij REACT is goed, informeel en dynamisch door de verscheidenheid aan projecten, kantoren, collega’s en partijen waarmee samengewerkt wordt.


Interesse en solliciteren?

Wil je snel aan het werk en herken je je in het profiel? Reageer dan door je CV met een korte motivatie te sturen naar manuela@mintsearch.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manuela Willemsen-Lantos via +31652055672 die voor REACT deze vacature invult. MintSearch is specialist in Recruitment & Search en koppelt op een professionele en effectieve wijze de juiste persoon aan de juiste vacature. Wij zijn de betrouwbare partner bij het invullen vinden van kandidaten op het gebied van IT, techniek, management, operations en finance (www.mintsearch.nl).

Solliciteer direct

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, rtf, txt, otf, Max. bestandsgrootte: 1 GB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.